Tipy na reklamu na signálech

23. 3. 2009 20:11

Milí signálníci,

jak už jistě víte, provoz signálů něco stojí a tak se snažíme přivydělat si nějaké penízky reklamou, která by se tu měla objevit co nejdříve. Proto bychom byli rádi, pokud byste nám mohli dát nějaký tip na reklamu, která by se Vám tu líbila.

Měla by být zajímavá pro většinu uživatelů, něco jim přinést, nabídnout, rozšířit obzory..

Možností je spousta - od křesťanských knih, muziky a koncertů, přes zajímavé oblečení, šperky a kosmetiku pro dámy, outdoorové zájezdy a sportovní vybavení pro pány, levné letenky a jízdenky, střední, vošky, vysoké a jazykové školy pro studenty až třeba po předvolební kampaň ploty pro KDU..

Takže pište, pište, pište, už se těšíme na Vaše tipy:-)

 

 

 

Zobrazeno 6394×

Komentáře

HejTi

2BudLenka:<br />
<br />
Reklamu (nejen politickou) posuzuje zodpovědný člověk pověřený Realizačním týmem, v případě, že si není jistý obrací se na RT. RT se shodlo, že politická reklama není na překážku.<br />
<br />
Nesouhlasím, že když tu někdo má reklamu, tak že ho automaticky musíme podporovat. Copak by se někdo odvážil říct, že facebook podporuje ODS, TOP09, když tam zveřejňuje jejich reklamy? Zpravodajské servery, noviny... zveřejňují téměř všechny politickou reklamu. Nejinak je to třeba v případě např. Katolického týdeníku (viz např. aktuální číslo a reklama TOP09).<br />
<br />
Křesťané se musí věnovat politice. Pokud se budeme tomuto tématu vyhýbat, nemůžeme se potom divit.<br />
<br />
Bez reklamy to jde, to nepopírám. Zatím to ale bez ní úplně neumíme a letos to bude v našem rozpočtu poměrně významná položka. Pokud se najde někdo, kdo by zvládl zajistit dostatečné finanční zdroje bez využití reklamy signály.cz, jsou mu dveře otevřené. Bohužel se zatím nikdo takový neobjevil.

rafael

Připojila bych k návrhům třeba:<br />
reklama na tábory a prázdninové pobyty<br />
reklama na různé zájezdy apod. (StudentAgency?)

Zobrazit 12 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka